Plaatsen riolering

Afwateringsoplossingen volgens de laatste voorschriften

Onderdeel van een groter vraagstuk
Het klimaat verandert, voorschriften worden strenger. De gestelde eisen steeds hoger. Riolering plaatsen is tegenwoordig zoveel meer dan buizen leggen alleen. Het is onderdeel geworden van een groter vraagstuk. Hoe kunnen we de huidige riolering net zo goedkoop en zo efficient mogelijk aanpassen aan de nieuwe eisen? Diverse afvoeren van elkaar scheiden? Infiltreren of afvoeren? Al dan niet bufferen?

Infiltratie, buffering en leidingen
Riolering plaatsen begint dan ook bij het juiste advies. Door onze jarenlange ervaring en up- to- date kennis kunnen wij u hierbij uitermate van dienst zijn

Voor elk project zijn er verschillende oplossingen mogelijk qua infiltratie, buffering en leidingen. Wij helpen u de best mogelijke keuze te maken. Vervolgens zullen onze gespecialiseerde rioolploegen de daadwerkelijke aanleg van de afwateringsoplossing verzorgen.

Waarom Hoogmartens?

1
55 jaar ervaring

Wij van Hoogmartens bestaan sinds 1963. Dat is meer dan 55 jaar ervaring in alles wat te maken heeft met infra en wegenbouw. Dat is meer dan een halve eeuw productkennis, advies, coördinatie en uitvoering.

2
Eigen mensen, eigen machines

We kiezen er resoluut voor om met eigen ploegen te werken om riolering te plaatsen. Zo houden we al onze kennis in eigen huis, hebben we de controle over onze doorlooptijden en deadlines, en zijn we zeker van de eindkwaliteit. Onze eigen vakmensen in combinatie met een uitgebreid machinepark staan garant voor een kwalitatieve uitvoering.

3
Totaaladvies

Wist u dat er voor elk rioleringsvraagstuk verschillende antwoorden mogelijk zijn? Zowel naar de juiste combinatie van afvoer, infiltratie en buffering, als naar de gebruikte materialen. Wij helpen u de juiste keuze te maken: op technisch, financieel en praktisch vlak. Wij zijn thuis in de laatste ontwikkelingen van PVC, beton en GVK. Dat maakt dat we u een totaaloverzicht kunnen geven van alle mogelijke oplossingen, materialen en technieken.

4
Totaaloplossing

Advies is altijd de eerste stap. Wat daarna volgt, is afhankelijk van uw project. Maar als Hoogmartens willen we u een totaaloplossing aanbieden voor het plaatsen van riolering. Vanaf de engineering tot en met de oplevering heeft u één aanspreekpunt en één partij waarbij u alles kan neerleggen.

Vragen over hoe wij u kunnen helpen?

Aarzel niet.

Realisaties

Benieuwd naar de veelzijdigheid van onze dienstverlening? Hier ontdekt u alvast enkele uiteenlopende infra-projecten waar we bijzonder trots op zijn.