Aanbrengen straatwerk

Totaaloplossing voor straatwerk in asfalt en beton

Klinkers, tegels, kantopsluitingen… Wegen, bedrijfsterreinen, parkings, opslagterreinen… Van kleinschalig straatwerk tot grote projecten: onze straatmakersploegen verzorgen uw straatwerk op vakkundige wijze. We zorgen voor aanleg, reparatie en onderhoud. Bij grote projecten werken we samen met onze vaste ketenpartners. Door onze ervaring en ons innovatief vermogen vinden we de meest geschikte oplossing voor uw project en maken we vakwerk van uw straatwerk. Samen met u wegen we het esthetische plaatje af tegen de praktische kant.

Aangezien wij ook asfalt en beton aanbrengen, stelt dit ons in staat om u een totaaloplossing aan te bieden voor het aanbrengen van uw straatwerk.

Wist u dat…
We met onze speciale betontechnieken de uitstraling van straatwerk combineren met de voordelen van beton?

Waarom Hoogmartens?

1
55 jaar ervaring

Wij van Hoogmartens bestaan sinds 1963. Dat is meer dan 55 jaar ervaring in alles wat te maken heeft met infra en wegenbouw. Dat is meer dan een halve eeuw productkennis, advies, coördinatie en uitvoering.

2
Gespecialiseerde stratenmakersploegen

Onze stratenmakersploegen kunnen elk type bestratingswerken aan. Zo houden we al onze kennis in eigen huis, hebben we de controle over onze doorlooptijden en deadlines, en zijn we zeker van de eindkwaliteit.

3
Totaaladvies

We doen alles: asfalt, beton, slijtlagen én straatwerk. Dat maakt dat we voor u perfect de mogelijkheden kunnen schetsen van elk materiaal. En u een duidelijk overzicht kunnen geven van de voor- en nadelen. Want misschien is er voor uw project een beter alternatief. Of is het een betere optie om uw bestrating te combineren met een ander materiaal. Bij ons bent u zeker van de juiste oplossing.

4
Totaaloplossing

Advies is altijd de eerste stap. Wat daarna volgt, is afhankelijk van uw project. Maar als Hoogmartens willen we u een totaaloplossing aanbieden. Voor alle stappen tot en met de oplevering heeft u één aanspreekpunt en één partij waarbij u uw straatwerk kan neerleggen.

Vragen over hoe wij u kunnen helpen?

Aarzel niet.

Realisaties

Benieuwd naar de veelzijdigheid van onze dienstverlening? Hier ontdekt u alvast enkele uiteenlopende infra-projecten waar we bijzonder trots op zijn.