Onderhoud bedrijfsterreinen

Eén aanspreekpunt voor het onderhoud van uw bedrijfsterrein

Het onderhoud van uw parkeerterrein, opslagterrein, parking of toegangsweg – voor welk type bedrijfsterrein u ook beroep op ons doet: u wilt dat het vooruitgaat en de hinder beperkt blijft. En u wilt één aanspreekpunt voor alles.

De juiste oplossing voor het onderhoud van uw bedrijfsterrein is afhankelijk van verschillende factoren.

Randvoorwaarden in acht genomen
Zo moeten de volgende zaken in ogenschouw worden genomen:

  • De huidige staat.
  • De ligging.
  • De schraalheid.
  • Het schadebeeld.
  • Verkeersintensitei
  • Belasting.
  • Inventarisatie van wringend verkeer.
  • Levensduur en planning van het bedrijfsterrein.
  • Planning van uitvoering.

Combinatie van infra-expertises
Met elk van die factoren houden we rekening als we een oplossing op maat uitwerken. Met slijtlagen hebben we een zeer efficiënte onderhoudstechniek in huis die, mits tijdig toegepast, u veel voordeel kan opleveren in zowel financieel opzicht als in het kader van milieubelasting.

Daarnaast beschikken wij over alle mogelijke infra-expertises. Ook voor een correcte afwatering – een heikel punt op heel wat bedrijfsterreinen. Hierdoor kunnen wij u een antwoord bieden op elk mogelijk onderhoudswerk. En u het juiste advies geven. Zodat u zeker bent van een oplossing op maat voor het onderhoud van uw bedrijfsterreinen.

Waarom Hoogmartens?

1
55 jaar ervaring

Wij van Hoogmartens bestaan sinds 1963. Dat is meer dan 55 jaar ervaring in alles wat te maken heeft met infra en wegenbouw. Dat is meer dan een halve eeuw productkennis, advies, coördinatie en uitvoering. En heel wat lopende kilometers aan wegen die we een tweede leven gaven.

2
Eigen mensen, eigen machines

We kiezen er resoluut voor om met eigen ploegen te werken. Zo houden we al onze kennis in eigen huis, hebben we de controle over onze doorlooptijden en deadlines, en zijn we zeker van de eindkwaliteit.

3
Totaaladvies

We doen alles: asfalt, beton, slijtlagen én bestrating. Dat maakt dat we voor u perfect de mogelijkheden kunnen schetsen van elk materiaal. En u een duidelijk overzicht kunnen bieden van de voor- en nadelen.

4
Totaaloplossing

Advies is altijd de eerste stap. Wat daarna volgt, is afhankelijk van uw project. Maar als Hoogmartens willen we u een totaaloplossing aanbieden voor het onderhoud van uw bedrijfsterreinen. We hebben de kennis en mensen in huis om uw hele project voor onze rekening te nemen. Voor alle stappen tot en met de oplevering heeft u één aanspreekpunt en één partij waarbij u alles kan neerleggen.

Vragen over hoe wij u kunnen helpen?

Aarzel niet.

Realisaties

Benieuwd naar de veelzijdigheid van onze dienstverlening? Hier ontdekt u alvast enkele uiteenlopende infra-projecten waar we bijzonder trots op zijn.