Volledige ontzorging bij de aanleg van uw opslagterrein

Al decennialang zijn wij een betrouwbare totaalpartner voor de aanleg van opslagterreinen. Een van onze medewerkers is uw vaste contactpersoon. Hij ontzorgt u volledig, van het advies en ontwerp tot en met de aanleg en oplevering van uw opslagterrein.

Specialistische oplossingen
Wij kunnen verschillende specialistische oplossingen realiseren op uw opslagterrein. Zo kunnen we vloeistofdichte vloeren aanleggen en afwerken conform de milieuwetgeving. Ook kunnen we de certificering en het proces daaromheen verzorgen. Deze vloeren beschermen de bodem tegen schadelijke en bodemvervuilende stoffen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in betonoplossingen voor opstel-, laad- en losplaatsen die een hoge statische belasting moeten aankunnen. Deze oplossingen kunnen we tevens vloeistofdicht maken.

Meer dan alleen het opslagterrein
Wij zijn thuis in alle infradisciplines en werken met eigen plaatsingsploegen en machines. Hierdoor kunnen we naast de aanleg van uw opslagterrein ook alle gerelateerde werken uitvoeren. Denk daarbij aan de aanleg van de riolering, de wegen en de straatwerken, maar ook aan het onderhoud van het opslagterrein.

Onderhoud opslagterrein
Heeft u een gedegen onderhoudsplan nodig voor uw opslagterrein? Ook dat kunnen wij verzorgen. Dit plan geeft een duidelijk overzicht van de onderhoudskosten en komt goed van pas bij het opstellen van de onderhoudsbegroting.

Waarom Hoogmartens?

1
55 jaar ervaring

Wij van Hoogmartens bestaan sinds 1963. Dat is meer dan 55 jaar ervaring in alles wat te maken heeft met infra en wegenbouw. Dat is meer dan een halve eeuw productkennis, advies, coördinatie en uitvoering.

2
Eigen mensen, eigen machines

We kiezen er resoluut voor om met eigen ploegen te werken. Zo houden we al onze kennis in eigen huis, hebben we de controle over onze doorlooptijden en deadlines, en zijn we zeker van de eindkwaliteit.

3
Totaaladvies

We doen alles: asfalt, beton, slijtlagen én bestrating. Dat maakt dat we voor u perfect de mogelijkheden kunnen schetsen van elk materiaal. En u een duidelijk overzicht kunnen bieden van de voor- en nadelen voor uw opslagterrein. Want vaak is de beste oplossing een combinatie van verschillende materialen.

4
Totaaloplossing

Advies is altijd de eerste stap. Wat daarna volgt, is afhankelijk van uw project. Maar als Hoogmartens willen we u een totaaloplossing aanbieden. We hebben de kennis en mensen in huis om uw hele opslagterrein voor onze rekening te nemen. Van ontwerp tot oplevering van uw opslagterrein.

Vragen over hoe wij u kunnen helpen?

Aarzel niet.

Realisaties

Benieuwd naar de veelzijdigheid van onze dienstverlening? Hier ontdekt u alvast enkele uiteenlopende infra-projecten waar we bijzonder trots op zijn.