Reconstructie wegen

Eén aanspreekpunt voor volledige reconstructie

De riolering die aan vernieuwing toe is. De fundering die het stilaan aan het begeven is. De trottoirs die versleten zijn. Het asfalt dat zijn beste tijd heeft gehad. De reden om wegen te reconstrueren, is altijd anders. Wél een constante: het is een opdracht die uit verschillende werkzaamheden bestaat. Wegwerkzaamheden, rioleringswerken, stoepen en fietspaden aanleggen…

Een halve eeuw ervaring
Met ruim een halve eeuw ervaring mogen we onszelf experts noemen in het reconstrueren van wegen. Als totaalpartner kunnen we de volledige reconstructie van uw wegen voor onze rekening nemen, van het aanleggen van de riolering tot het aanbrengen van verhardingen en straatmeubilair. Onze ervaren asfalt-, beton- en rioleringsploegen leveren hoge kwaliteit en houden de doorlooptijden kort.

Altijd de beste oplossing voor uw reconstructieproject
We zijn echter meer dan alleen de uitvoerder van uw reconstructieproject. We denken ook mee. Of het nu om ontwerpen of adviseren gaat: we hebben alles in huis om de beste oplossing voor uw project te realiseren.

Waarom Hoogmartens?

1
55 jaar ervaring

Wij van Hoogmartens bestaan sinds 1963. Dat is meer dan 55 jaar ervaring in alles wat te maken heeft met infra en wegenbouw. Dat is meer dan een halve eeuw productkennis, advies, coördinatie en uitvoering.

2
Eigen mensen, eigen machines

We kiezen er resoluut voor om met eigen ploegen te werken. Zo houden we al onze kennis in eigen huis, hebben we de controle over onze doorlooptijden en deadlines, en zijn we zeker van de eindkwaliteit.

3
Totaaladvies

We doen alles: asfalt, beton, slijtlagen én bestrating. Dat maakt dat we voor u perfect de mogelijkheden kunnen geven van elk materiaal. En u een duidelijk overzicht kunnen bieden van de voor- en nadelen. Want voor de reconstructie van wegen moet u voor elk facet een knoop kunnen doorhakken. Wat is de beste keuze voor de weg zelf? De rotondes, de bermverstevigingen, de fietspaden? Hoe regelt u de afwatering? Per deel zijn er verschillende mogelijkheden. En de beste oplossing zit ‘m bijna altijd in de combinatie van materialen.

4
Totaaloplossing

Advies is altijd de eerste stap. Wat daarna volgt, is afhankelijk van uw project. Maar als Hoogmartens willen we u een totaaloplossing aanbieden. We hebben de kennis en mensen in huis om uw hele project voor onze rekening te nemen. Voor alle stappen van de reconstructie van uw wegen tot en met de oplevering heeft u één aanspreekpunt en één partij waarbij u alles kan neerleggen.

Vragen over hoe wij u kunnen helpen?

Aarzel niet.

Realisaties

Benieuwd naar de veelzijdigheid van onze dienstverlening? Hier ontdekt u alvast enkele uiteenlopende infra-projecten waar we bijzonder trots op zijn.