U WERKT IN DE AGRARISCHE SECTOR

Professionalisme en efficiëntie voor uw bedrijfsterrein.

Door het steeds meer intensiveren van verkeersbewegingen en het veranderen van het materieel wordt de belasting van uw terrein steeds hoger. Tel daarbij nog de nieuwe milieuwetgevingen op en u komt als snel tot de conclusie dat uw terrein vaak niet meer volledig voldoet aan de laatste normen. Gezien dit goed een belangrijke schakel is in uw dagelijkse broodwinning en een efficiënter terrein niet alleen meer opbrengsten kan genereren maar ook een groter gemak en veiligheid bied voor u en uw werknemers.

Hoogmartens kan u hier in ontzorgen, van advies, ontwerp tot oplevering. Wij ondersteunen u met alle uitdagingen die het project met zich meebrengt. Of dit nu een opknapbeurt is of de aanleg van een geheel nieuw terrein. We denken met u mee, adviseren en voeren uit.

Vloeistofdichte verharding (Asfalt/Beton)

Heeft uw bedrijfsterrein een vloeistofdichte verharding nodig die de bodem beschermt tegen schadelijke en bodemvervuilende stoffen? Wij brengen deze aan conform de vereiste milieuwetgeving. Ook kunnen we de certificering en het proces daaromheen eventueel verzorgen.

Zuurbestendig verharding (Asfalt)

In de agrarische sector word ook zuurbestendig asfaltverharding gebruikt. Dit is vaak de juiste oplossing voor silo- en kuilvloeren. Dit type asfalt bevat een toevoeging dat resistent is tegen zuursappen van voer, maïs, gras en mest. Waar ‘normaal’ asfalt wordt aangetast, biedt het zuurbestendige asfalt een lange levensduur.

Opslag zwaar materieel (Asfalt/Beton)

Voor de opslag van uw zwaar materieel kunnen wij u een vloer aanleggen.

Asfalt: Diverse mogelijkheden omtrent het soort asfalt en opgebouwd uit 1,2 of 3 lagen.

Beton: Om ervoor te zorgen dat de vloer stevig is en één geheel vormt met uw constructie, is het belangrijk om eventueel  gebruik te maken van gewapend beton. Hoogmartens voorziet u in diverse mogelijkheden om de ideale samenstelling van uw gewapend beton te leveren.

Onze vakmensen kijken met u mee wat voor een product bij uw project past om tot het beste resultaat te bereiken.

Diensten en oplossingen

Op zoek naar een project op maat?

Benieuwd hoe wij u kunnen ontzorgen bij de realisatie van uw volgende project? Leg ons uw vraag voor en wij zorgen voor een oplossing op maat.

Contacteer ons

Trotse uitvoerder, tevreden klanten

Benieuwd naar de veelzijdigheid van onze dienstverlening? Hier ontdekt u vast een aantal uiteenlopende infra-projecten waar we bijzonder trots op zijn.

CONTACT

Heeft u een vraag voor Hoogmartens?