Wegenprojecten: van slijtlaag tot riolering

Wij werken aan de weg, al ruim een halve eeuw. Dat is onze passie en daar zijn we goed in. Die passie gaat diep: van de slijtlaag tot de riolering om precies te zijn. Wij bieden een totaaloplossing voor uw wegenproject. Van het ontwerp tot de oplevering, we nemen u alles uit handen voor de aanleg van uw wegen.

Oplossing op maat
Onderdeel per onderdeel bekijken we samen met u wat de beste oplossing is voor de aanleg van uw wegen. Want een autosnelweg vereist een andere aanpak dan een provinciale weg of een verbindingsweg naar een parkeerterrein. Voor een rotonde is de ene keer asfalt de beste keuze, terwijl een andere situatie vraagt om beton.

Experts in aanleg wegen
Bij de aanleg van wegen werken we met onze eigen ploegen en ons eigen machinepark. We hebben dus alle benodigde expertise in huis. Dit maakt ons naast een goede uitvoerder ook een goede adviespartner voor uw wegenproject.

Waarom Hoogmartens?

1
Hoge kwaliteit, korte doorlooptijd

Doordat we de mensen en machines in huis hebben, zijn we voor de planning niet afhankelijk van andere partijen. Dit betekent dat we continu de grip houden op de planning van uw project. Hierdoor kunnen we hoge kwaliteit leveren in een relatief korte doorlooptijd.

2
55 jaar ervaring

Wij van Hoogmartens bestaan sinds 1963. Dat is meer dan 55 jaar ervaring in alles wat te maken heeft met infra en wegenbouw. Dat is meer dan een halve eeuw productkennis, advies, coördinatie en uitvoering.

3
Totaaladvies

We doen alles: asfalt, beton, slijtlagen én bestrating. Dat maakt dat we voor u perfect de mogelijkheden kunnen geven van elk materiaal. En u een duidelijk overzicht kunnen bieden van de voor- en nadelen. Want voor de aanleg van wegen moet u voor elke post een knoop kunnen doorhakken. Wat is de beste keuze voor de weg zelf? De rotondes, de bermverstevigingen, de fietspaden? Hoe regelt u de afwatering? Per deel zijn er verschillende mogelijkheden. En de beste oplossing zit ‘m bijna altijd in de combinatie van materialen.

4
Totaaloplossing

Advies is altijd de eerste stap. Wat daarna volgt, is afhankelijk van uw project. Maar als Hoogmartens willen we u een totaaloplossing aanbieden voor de aanleg van uw wegen. We hebben de kennis en mensen in huis om uw hele project voor onze rekening te nemen. Voor alle stappen tot en met de oplevering heeft u één aanspreekpunt en één partij waarbij u alles kan neerleggen.

Vragen over hoe wij u kunnen helpen?

Aarzel niet.

Realisaties

Benieuwd naar de veelzijdigheid van onze dienstverlening? Hier ontdekt u alvast enkele uiteenlopende infra-projecten waar we bijzonder trots op zijn.