Aanleg wegen

Al ruim een halve eeuw werken wij aan de weg. Dat is onze passie en daar zijn we goed in. Die passie gaat diep: van riolering en fundering tot de toplaag van de weg, zowel in asfalt als beton.

Totaaloplossing

Zowel voor de overheid als voor particuliere projecten bieden wij een totaaloplossing voor uw wegenproject. Vanaf het ontwerp tot de oplevering kunnen wij u alles uit handen nemen.

Experts in aanleg wegen

Bij de aanleg van wegen werken we met onze eigen medewerkers en ons eigen machinepark. We hebben dus alle benodigde expertise in huis. Dit maakt ons naast een goede uitvoerder ook een goede adviespartner voor uw wegenproject.

Oplossing op maat

Onderdeel per onderdeel bekijken we samen met u wat de beste oplossing is voor de aanleg van uw wegen. Want een autosnelweg vereist een andere aanpak dan een lokale weg of een verbindingsweg naar een parkeerterrein. Voor een rotonde is de ene keer asfalt de beste keuze, terwijl een andere situatie om beton vraagt. Wij denken met u mee!

Wij maken u hierin graag wegwijs.

Aanleg wegen

Trotse uitvoerder, tevreden klanten

Benieuwd naar de veelzijdigheid van onze dienstverlening? Hier ontdekt u vast een aantal uiteenlopende infra-projecten waar we bijzonder trots op zijn.

CONTACT

Heeft u een vraag voor Hoogmartens?