Onderhoud wegen

Oplossing op maat voor een langere levensduur

De juiste oplossing voor het onderhoud van uw wegen is afhankelijk van verschillende factoren. Niet alleen de huidige staat van uw wegen is belangrijk, maar ook de levensduur die u voor ogen heeft. Om u de juiste oplossing voor uw project aan te bieden brengen wij vooraf een aantal factoren in kaart: de huidige staat van de weg, de ligging, de schraalheid van het asfalt en het schadebeeld. Ook de verkeersintensiteit, de dagelijkse belasting en de inventarisatie van het wringend verkeer (bochten, rotondes) maakt, zijn belangrijke factoren waarmee we rekening houden. Om de overlast voor omwonendend tot een minimum te beperken, maken we samen met u een planning van de werkzaamheden.

Oplossing overstijgt de materialen

Doordat we asfalt, beton en bestrating aanbieden, kijken we overstijgend naar de materialen en zoeken we naar de oplossing die voldoet aan uw verwachtingen. Bovendien hebben we met de toepassing van een oppervlakbehandeling (slijtlaag) een hele efficiënte onderhoudstechniek in huis die, mits tijdig toegepast, een behoorlijk voordeel kan opleveren, zowel in financieel opzicht als in milieubelasting. Tevens zijn wij in het bezit van het NEN 12271 CE keurmerk én de erkenningsregeling voor oppervlakbehandelingen.

Onderhoud wegen

Trotse uitvoerder, tevreden klanten

Benieuwd naar de veelzijdigheid van onze dienstverlening? Hier ontdekt u vast een aantal uiteenlopende infra-projecten waar we bijzonder trots op zijn.

CONTACT

Heeft u een vraag voor Hoogmartens?