Dijkbeschoeiingen

Beton voor de steilste hellingen

Beton is de oplossing voor de beschoeiing van dijken, viaducten en taluds. Onze kennis en expertise stellen ons in staat om beton te storten in een helling van 60°. In de kleur die u wilt. Tijdens de uitvoering van uw dijkbeschoeiing is het aanbrengen van prints of motieven in het beton mogelijk, om zo een esthetische meerwaarde te crieëren aan uw project.

Waarom Hoogmartens?

1
55 jaar ervaring

Wij van Hoogmartens bestaan sinds 1963. Dat is meer dan 55 jaar ervaring in alles wat te maken heeft met infra en wegenbouw. Dat is meer dan een halve eeuw productkennis, advies, coördinatie en uitvoering.

2
Eigen mensen, eigen machines

Voor dijkbeschoeiingen rekenen we op onze betonspecialisten. Want beton storten op een helling vereist kennis en kunde. We kiezen er resoluut voor om met eigen ploegen en machines te werken. Zo houden we al onze kennis in eigen huis, hebben we de controle over onze doorlooptijden en deadlines, en zijn we zeker van de eindkwaliteit.

3
Totaaladvies

We doen alles: asfalt, beton, slijtlagen én bestrating. Dat maakt dat we voor u perfect de mogelijkheden kunnen geven van elk materiaal. Want vaak is de beste oplossing een oplossing die de sterke punten van verschillende materialen combineert.

4
Totaaloplossing

Advies is altijd de eerste stap. Wat daarna volgt, is afhankelijk van uw project. Maar als Hoogmartens willen we u een totaaloplossing aanbieden voor uw dijkbeschoeiing. We hebben de kennis en mensen in huis om uw hele project voor onze rekening te nemen. Voor alle stappen tot en met de oplevering heeft u één aanspreekpunt en één partij waarbij u alles kan neerleggen.

Vragen over hoe wij u kunnen helpen?

Aarzel niet.

Realisaties

Benieuwd naar de veelzijdigheid van onze dienstverlening? Hier ontdekt u alvast enkele uiteenlopende infra-projecten waar we bijzonder trots op zijn.