U bent ontwikkelaar

Totaalpartner voor al uw infrawerken

Het succes van uw project staat of valt met de kwaliteit van uw aannemers. En liefst houdt u het aantal aannemers beperkt. Daarom zijn wij graag uw totaalpartner die u ontzorgt van al uw infrawerken. Zo heeft u één betrouwbare partij die alles voor u regelt. En kwaliteit levert voor een goede prijs.

Wij van Hoogmartens bieden u een totaalpakket aan voor uw infrastructuurwerken. Wij zijn specialist in alles wat met infra te maken heeft: wegen, parkeerterreinen en fietspaden aanleggen, pleintjes inrichten… Als het met asfalt of beton te maken heeft, hebben wij de nodige expertise, ervaring en machines.

De afgelopen 55 jaar hebben we veel projecten uitgevoerd. We weten dus hoe belangrijk gemaakte afspraken en respect voor oplevertermijnen zijn.

Diensten en oplossingen

Op zoek naar
een project op maat?

Benieuwd hoe wij u kunnen ontzorgen bij de realisatie van uw volgende project? Leg ons uw vraag voor en wij zorgen voor een oplossing op maat.

Contacteer ons

Trotse uitvoerder, tevreden klanten

Benieuwd naar de veelzijdigheid van onze dienstverlening? Hier ontdekt u vast een aantal uiteenlopende infra-projecten waar we bijzonder trots op zijn.

CONTACT

Heeft u een vraag voor Hoogmartens?