Over ons

Wij zijn een infrabedrijf met 55 jaar ervaring in projecten op gebied van wegen-, industrie- en waterbouw. Van reconstructies tot aanleg van nieuwe infra. Van klein- en grootschalig asfaltonderhoud tot taludbeschermingen. Met onze eigen ploegen en machines staan we voor een totaalaanpak. Doordat we al die expertises in huis hebben, houden we de kwaliteit van uw project hoog en de doorlooptijd laag.

Betrouwbaar
Het is onze missie om voor u een betrouwbare totaalpartner te zijn. Een bedrijf waarvan u weet dat ze doen wat ze beloven. En voor wie een woord een woord is.

Kwaliteit
Wij gaan voor de best mogelijke oplossing. Dat doen we door met eigen plaatsingsploegen te werken. Ons machinepark steeds verder uit te bouwen. En te investeren in productkennis. Zo bent u steeds zeker van de beste oplossing voor uw specifieke vraag.

Veiligheid
We dragen veiligheid hoog in het vaandel. De veiligheid van medeweggebruikers, maar ook de veiligheid van onze eigen mensen. Daarom is elke medewerker bij ons VCA-gecertificeerd en zijn we als bedrijf VCA**-gecertificeerd.

Vragen over hoe wij u kunnen helpen?

Aarzel niet.

Realisaties

Benieuwd naar de veelzijdigheid van onze dienstverlening? Hier ontdekt u alvast enkele uiteenlopende infra-projecten waar we bijzonder trots op zijn.