Over ons

Allgrounders in infra:
grondig & veelzijdig

Sinds 2016 zijn wij met onze vestiging in Nederland gestart om zo ook deze markt onze oplossingen te kunnen bieden. Met een duidelijke visie op de toekomst en een uitbreiding van onze diensten, producten en expertises, zijn wij uitgegroeid tot een allrounder op het gebied van infrastructuurwerken. Onze mensen mogen zich vandaag terecht trots Allgrounders in infra noemen. Alles onder én boven de grond: dat is onze expertise.

De kracht van een succesvol project is steeds vaker de combinatie van verschillende expertises. Wij willen onze klanten dat totaalpakket aanbieden. En het wegwijs maken in die mogelijheden. Om vanuit hun specifieke vraag op zoek te gaan naar de best mogelijke oplossig. En ze ten slotte volgens de regels van de kunst uit te voeren.

Waarom hoogmartens?

Ruim 55 jaar ervaring

Wij zijn een infrabedrijf met meer dan 55 jaar ervaring in projecten op gebied van wegen-, industrie- en waterbouw. Van reconstructies tot aanleg van nieuwe infra. Van klein- en grootschalig asfaltonderhoud tot taludbescherming. Dankzij onze ervaring in Nederland en België hebben we al die expertises in huis en kunnen we de kwaliteit van uw project hoog houden en de doorlooptijd laag.

Betrouwbaar

Het is onze missie om voor u een betrouwbare totaalpartner te zijn. Een bedrijf waarvan u weet dat ze doen wat ze beloven. En die u op hun woord kunt vertrouwen.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. De veiligheid van medeweggebruikers, maar ook de veiligheid van onze eigen mensen. Daarom is elke medewerker bij ons VCA-gecertificeerd en zijn we als bedrijf VCA**-gecertificeerd.

Hoge kwaliteit,
korte doorlooptijd

Wij gaan voor de best mogelijk oplossing. Dat doen we door met eigen verwerkingsploegen te werken, ons machinepark steeds verder uit te bouwen en te investeren in productkennis. Zo bent u steeds zeker van de beste oplossing voor uw specifieke vraag.

VCA** 2017/6.0

VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. VCA is een veelzijdig en compleet programma waarbij de veiligheid centraal staat voor de medewerkers en ook alle omstanders, leveranciers, opdrachtgevers, enz. Hoogmartens is zich ervan bewust dat veilig werken niet  door een VCA**-certificaat wordt gegarandeerd, maar dat er binnen een bedrijf met de juiste mentaliteit en in een goede sfeer moet worden gewerkt om veilig werken mogelijk te maken.

ISO 9001:2015

Met het ISO-certificaat is er een structuur in de organisatie aangebracht waarmee aan de kwaliteitsnorm wordt voldaan voor de uitvoering van Civiel technische werkzaamheden en werkzaamheden in de groenvoorziening. Deze structuur houdt in dar er volgens vastgestelde afspraken wordt gewerkt. Vanaf offerte tot factuur zijn er formulieren en procedures in de organisatie opgenomen. Deze formulieren en procedures zijn opgenomen in een handboek.

Voordelen van dit systeem zijn onder andere dat:

  • werknemers elkaars werk gemakkelijk over kunnen nemen;
  • eenduidige vastlegging in de administratie waarmee onnodig dubbele communicatie wordt uitgesloten;
  • nieuwe werknemers, na het doornemen van het handboek, bekend zijn met de bedrijfsstructuur en aan het werk kunnen.

Wij streven ernaar om een hoge kwaliteit te leveren en in te spelen op de wensen van onze huidige en toekomstige opdrachtgevers. Hiervoor zien wij het werken volgens de normen van ISO 9001:2015 als een nuttig hulpmiddel.

Erkend Leerbedrijf – SBB

Om huidig en nieuw personeel passende opleidingsmogelijkheden te bieden zijn wij onder andere door SBB gecertificeerd als Erkend Leerbedrijf. Wij stimuleren uitbreiding van kennis binnen het bedrijf.

Team

Maak kennis met onze Allgrounders

CONTACT

Heeft u een vraag voor Hoogmartens?