Van advies en ontwerp tot aanleg en oplevering

Een mooi parkeerterrein is het visitekaartje van uw bedrijf. Daarnaast draagt een goed onderhouden parkeerterrein bij aan de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers. Wij zijn een betrouwbare totaalpartner voor de aanleg van uw parkeerterrein. Wij ontzorgen u volledig, van het advies en ontwerp tot en met de aanleg en oplevering van het terrein.

Elk parkeerterrein is verschillend. Er bestaat dus niet zoiets als een standaardoplossing. Een efficiënt ingericht en onderhoudsvriendelijk parkeerterrein is vaak een combinatie van verschillende deeloplossingen en materialen.

Economische oplossingen
Bij het ontwerp van een parkeerterrein besteden we veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid. We vinden het daarnaast belangrijk om de kosten zo laag mogelijk te houden. Wanneer infiltratie nodig is op het parkeerterrein, gaan we voor de oplossing die economisch gezien het beste is, met zoveel mogelijk parkeerplekken. De aanleg van een buffer of infiltratiesysteem onder het parkeerterrein behoort dan tot de mogelijkheden. Ook de cultuurtechnische inrichting van het parkeerterrein vinden we belangrijk, zodat de gebruikswaarde van de grond optimaal blijft. Wij kunnen u uitgebreid hierover adviseren.

Wist u dat?
Een parkeerterrein zoveel meer kan zijn dan iets puur functioneel. Met printbeton wordt alles mogelijk. Kies de kleuren en motieven die u wilt, en laat zo bijvoorbeeld uw bedrijfskleuren terugkeren in uw parkeerterrein.

Waarom Hoogmartens?

1
55 jaar ervaring

Wij van Hoogmartens bestaan sinds 1963. Dat is meer dan 55 jaar ervaring in alles wat te maken heeft met infra en wegenbouw. Dat is meer dan een halve eeuw productkennis, advies, coördinatie en uitvoering.

2
Eigen mensen, eigen machines

Wij zijn thuis in alle infradisciplines en werken met eigen plaatsingsploegen en machines. Hierdoor kunnen we naast de aanleg van uw parkeerterrein ook alle gerelateerde werken uitvoeren. Denk daarbij aan de aanleg van de riolering en de groeninrichting, maar ook aan de installatie van de toegangssystemen en het onderhoud van het parkeerterrein.

3
Totaaladvies

We doen alles: asfalt, beton, slijtlagen én bestrating. Dat maakt dat we voor u perfect de mogelijkheden kunnen geven van elk materiaal. En u een duidelijk overzicht kunnen bieden van de voor- en nadelen voor uw parkeerterrein. Want vaak is de beste oplossing een combinatie van verschillende materialen.

4
Totaaloplossing

Advies is altijd de eerste stap. Wat daarna volgt, is afhankelijk van uw project. Maar als Hoogmartens willen we u een totaaloplossing aanbieden. We hebben de kennis en mensen in huis om uw hele onderhoudsproject voor onze rekening te nemen. Van ontwerp tot oplevering van uw parkeerterrein.

Vragen over hoe wij u kunnen helpen?

Aarzel niet.

Realisaties

Benieuwd naar de veelzijdigheid van onze dienstverlening? Hier ontdekt u alvast enkele uiteenlopende infra-projecten waar we bijzonder trots op zijn.