Aanleg parkeerterrein

Van advies en ontwerp tot aanleg en oplevering

Een mooie parkeerplaats is het visitekaartje van uw bedrijf. Daarnaast draagt een goed onderhouden parkeerplaats bij aan de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers. Wij zijn een betrouwbare totaalpartner voor de aanleg van uw parkeerplaats. Wij ontzorgen u volledig, van het advies en ontwerp tot en met de aanleg en oplevering van het terrein. Ook het aanbrengen van belijning, plaatsing van parkeerpaaltjes en de groenaanleg rondom de parkeerplaats kunt u aan Hoogmartens toevertrouwen.

Elke parkeerplaats is anders. Er bestaat dus niet zoiets als een standaardoplossing. Een efficiënt ingerichte en onderhoudsvriendelijke parkeerplaats is vaak een combinatie van verschillende deeloplossingen en materialen.

Economische oplossingen

Bij het ontwerp van een parkeerplaats besteden we veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en logische verkeersstromen. Wanneer infiltratie van regenwater nodig is op de parkeerplaats, gaan we voor de oplossing die economisch gezien het beste is, met behoud van zoveel mogelijk parkeerplaatsen. Vaak kiezen we dan voor de aanleg van een buffer of infiltratiesysteem onder het parkeerterrein. Wij kunnen u hier uitgebreid over adviseren, uiteraard met steeds de meest budgetvriendelijke oplossing voor ogen.

Een parkeerterrein kan zoveel meer zijn dan puur functioneel. Met printbeton creëren we een meerwaarde: kies de kleuren en motieven die u wilt, en laat uw bedrijfskleuren of logo terugkomen op uw parkeerplaats.

Trotse uitvoerder, tevreden klanten

Benieuwd naar de veelzijdigheid van onze dienstverlening? Hier ontdekt u vast een aantal uiteenlopende infra-projecten waar we bijzonder trots op zijn.

CONTACT

Heeft u een vraag voor Hoogmartens?