De mogelijkheden van beton zijn enorm. Zowel naar toepassingsgebied als uitzicht.

Machinale betonverwerking
Machinale betonverwerking heeft technisch tal van voordelen. We bouwen alle mogelijke vormen en maten van kantopsluitingen, wegen, fiets- en wandelpaden. Dit volledig ter plaatse gestort.

Door beton machinaal te verwerken kunnen we snel en accuraat werken. Tevens zorgt deze manier van werken voor een doorlopende constructie.

Uitgewassen beton
Een duurzame oppervlakbehandelingsstechniek die beton een heel aparte uitstraling geeft. Zowel naar structuur als kleur. Een oppervlakbindingsvertrager vermijdt dat het cement aan het oppervlak gaat hydrateren. En dus dat de mortel gaat binden. Deze ongebonden laag wassen we dan weg. Zo komen de steengranulaten tevoorschijn. Beton krijgt dankzij deze techniek een hele natuurlijke look. Op die manier combineren we klassieke voordelen van beton (duurzaam, slijtvast, onderhoudsvrij) met een esthetisch uitzicht.

Talud beton
Een techniek die ons toelaat om aan betonverwerking te doen onder een helling. Verschillende kleuren en prints zijn mogelijk. Daardoor is het een interessante oplossing voor de hellingsvlakken van dijken, viaducten en taluds.

Waarom Hoogmartens?

1
55 jaar ervaring

Wij van Hoogmartens bestaan sinds 1963. Dat is meer dan 55 jaar ervaring in alles wat te maken heeft met infra en wegenbouw. Dat is meer dan een halve eeuw productkennis, advies, coördinatie en uitvoering.

2
Eigen mensen, eigen machines

We kiezen er resoluut voor om met eigen ploegen te werken. Voor onze machinale betonverwerking beschikken we over eigen ploegen en slipvormpavers. Ook voor onze speciale betontechnieken hebben we eigen ervaren plaatsers en een eigen machinepark. Zo houden we al onze kennis in eigen huis, hebben we de controle over onze doorlooptijden en deadlines en zijn we zeker van de eindkwaliteit.

3
Totaaladvies

We doen alles: asfalt, betonverwerking, slijtlagen én bestrating. En binnen betonverwerking alle mogelijke toepassingen: ter plaatste gestort, prefab, speciale technieken… Dat maakt dat we voor u perfect de mogelijkheden kunnen schetsen van elk materiaal. En u een duidelijk overzicht kunnen bieden van de voor- en nadelen. Want misschien is er voor uw project een beter alternatief. Of is het een betere optie om beton te combineren met een ander materiaal. Bij ons bent u zeker van de juiste oplossing.

4
Totaaloplossing

Advies is altijd de eerste stap. Wat daarna volgt, is afhankelijk van uw project. Maar als Hoogmartens willen we u een totaaloplossing aanbieden. Voor alle stappen tot en met de oplevering heeft u één aanspreekpunt en één partij waarbij u alles kan neerleggen.

Vragen over hoe wij u kunnen helpen?

Aarzel niet.

Realisaties

Benieuwd naar de veelzijdigheid van onze dienstverlening? Hier ontdekt u alvast enkele uiteenlopende infra-projecten waar we bijzonder trots op zijn.