Beton­verwerking

GLIJBEKISTING

Glijbekisting heeft tal van voordelen: door beton machinaal te verwerken kunnen we snel en accuraat werken. We bouwen alle mogelijke vormen, maten en kleuren van wegen, rotondes, fiets- en wandelpaden, lijnvormige elementen en bermbeton. Dit wordt volledig ter plaatse gestort.

Tevens zorgt deze manier van werken voor een doorlopende constructie. Dit betekent een kwaliteitsvolle, efficiënte en budgetvriendelijke oplossing, met een minimum aan overlast.

HANDSTORT

In sommige toepassingen is machinale betonverwerking niet mogelijk of niet de meest geschikte oplossing. Dan wordt beton handmatig gestort. Ook in deze verwerking is Hoogmartens gespecialiseerd. Door middel van het plaatsen van een bekisting of gebruik makend van bestaande opsluitbanden realiseren we een manuele betonverharding in vrijwel elke gewenste kleur of vorm.

UITGEWASSEN BETON

Deze duurzame techniek van oppervlaktebehandeling geeft beton een aparte, natuurlijke uitstraling, zowel in structuur als in kleur. Een bindingsvertrager voorkomt dat het cement aan het oppervlak uithardt. Deze ongebonden laag wordt dan weggewassen. Zo komen de steengranulaten tevoorschijn en krijgt uw beton een hele natuurlijke look. Op deze manier combineren we de klassieke voordelen van beton (duurzaam, slijtvast en onderhoudsvrij) met een esthetisch aanzicht. Bovendien krijgt beton dankzij deze specifieke afwerking meer reliëf. Het is hierdoor veiliger.

PRINTBETON

Printbeton is een manier die al jaren opduikt in het straatbeeld. Denk maar aan rotondes, verkeerseilanden en voetpaden. Het brengt beton tot leven in elke structuur of kleur die het beste bij uw project past. De verschillende structuurvormen, kleuren en afwerkingsmethodes geven een onbeperkte vrijheid in ontwerp en uitvoering. Printbeton is bovendien onderhoudsvrij, duurzaam en vormvast.

Trotse uitvoerder, tevreden klanten

Benieuwd naar de veelzijdigheid van onze dienstverlening? Hier ontdekt u vast een aantal uiteenlopende infra-projecten waar we bijzonder trots op zijn.

CONTACT

Heeft u een vraag voor Hoogmartens?