Asfalt­verwerking

Hoogmartens is groot geworden met asfalt. Sinds de jaren 60 specialiseren we ons in het onderhoud, verwerken en aanleggen van asfaltverhardingen. In al die jaren bouwden we een onuitputtelijke technische expertise en een enorm aantal referenties op.

Asfalt in een veelheid van projecten

Vandaag passen we asfalt toe in een brede waaier van projecten: van autosnelwegen tot parkeerterreinen. Van lokale wegen tot bedrijfssites.

We gaan steeds voor de totaaloplossing. Dankzij onze uitgebreide productkennis en onze innovatieve technieken  geven we u het juiste advies over het best mogelijke type asfalt en de ideale dikte van de verschillende lagen. We garanderen vervolgens een professionele en stipte uitvoering door onze ervaren vakmensen. Zo bent u zeker dat onze oplossing perfect afgestemd is op de specifieke behoefte van uw project.

Asfaltverwerking en innovatie

Naast kwaliteit, service en flexibiliteit maakt innovatie deel uit van ons DNA. We zijn continu op zoek naar verbeteringen op het gebied van duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en producteigenschappen. Hierdoor kunnen we vernieuwend te werk gaan. Ook bij asfaltverwerking is innovatie belangrijk.  We passen het dan ook meteen toe in het verwerken van zo’n 150.000 ton asfalt per jaar

Vloeistofdichte asfaltverharding

Heeft uw bedrijfsterrein een vloeistofdichte verharding nodig die de bodem beschermt tegen schadelijke en bodemvervuilende stoffen? Wij brengen deze aan conform de vereiste milieuwetgeving. Ook kunnen we de certificering en het proces daaromheen verzorgen.

Deze oplossing wordt veel toegepast in de industriële sector, op afvalverwerkingsplaatsen en bij agrarische bedrijven.

Trotse uitvoerder, tevreden klanten

Benieuwd naar de veelzijdigheid van onze dienstverlening? Hier ontdekt u vast een aantal uiteenlopende infra-projecten waar we bijzonder trots op zijn.

CONTACT

Heeft u een vraag voor Hoogmartens?