Asfalt in een veelheid van projecten

Wij van Hoogmartens zijn groot geworden met asfalt. Sinds de jaren  60 specialiseren we ons in het onderhoud, verwerken en aanleggen van asfaltverhardingen.

Over al die jaren bouwden we een enorm aantal referenties op. Iedere dag opnieuw blijven we ons verbeteren en streven we naar een beter resultaat.

Vandaag passen we asfalt toe in een veelheid van projecten: van autosnelwegen tot parkeerterreinen. Van provinciale wegen tot bedrijfssites. Elke keer gaan we voor het totaalplaatje: het best mogelijke type asfalt voor uw concrete situatie én een stipte uitvoering. Dat eerste hebben we te danken aan onze uitgebreide productkennis. Wij stemmen onze oplossing af op uw toepassing.

Asfaltverwerking en innovatie
Naast kwaliteit, service en flexibiliteit maakt innovatie deel uit van ons DNA. We zijn continu op zoek naar verbeteringen op het gebied van duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en producteigenschappen. Hierdoor kunnen we vernieuwend te werk gaan. Ook bij asfaltverwerking is innovatie belangrijk.

150.000 ton
We verwerken jaarlijks zo’n 150.000 ton asfalt.

Vloeistofdichte asfaltverharding
We kunnen onze asfaltverhardingen vloeistofdicht aanbrengen en afwerken conform de vereiste milieuwetgeving. Ook kunnen we de certificering en het proces daaromheen verzorgen. Zo creëren we een vloeistofdicht terrein dat de bodem beschermt tegen schadelijke en bodemvervuilende stoffen. Deze oplossing wordt veel toegepast in de industriële sector, op afvalverwerkingsplaatsen en bij agrarische bedrijven.

Waarom Hoogmartens?

1
55 jaar ervaring

Wij van Hoogmartens bestaan sinds 1963. Dat is meer dan 55 jaar ervaring in alles wat te maken heeft met infra en wegenbouw. Dat is meer dan een halve eeuw productkennis, advies, coördinatie en uitvoering.

2
Eigen mensen, eigen machines

We kiezen er resoluut voor om met eigen ploegen te werken. Voor asfaltverwerking beschikken we over drie ploegen en een uitgebreid machinepark. Zo houden we al onze kennis in eigen huis, hebben we de controle over onze doorlooptijden en deadlines  en zijn we zeker van de eindkwaliteit.

3
Totaaladvies

We doen alles: asfaltverwerking, beton, slijtlagen én bestrating. Dat maakt dat we voor u perfect de mogelijkheden kunnen geven van elk materiaal. En u een duidelijk overzicht bieden van de voor- en nadelen. Want misschien is er voor uw project een beter alternatief. Of is het een betere optie om asfalt te combineren met een ander materiaal. Bij ons bent u hoe dan ook zeker van de juiste oplossing.

4
Totaaloplossing

Advies is altijd de eerste stap. Wat daarna volgt, is afhankelijk van uw project. Maar als Hoogmartens willen we u een totaaloplossing aanbieden. Voor alle stappen van asfaltverwerking tot en met de oplevering heeft u één aanspreekpunt en één partij waarbij u alles kan neerleggen.

Vragen over hoe wij u kunnen helpen?

Aarzel niet.

Realisaties

Benieuwd naar de veelzijdigheid van onze dienstverlening? Hier ontdekt u alvast enkele uiteenlopende infra-projecten waar we bijzonder trots op zijn.