Realisatie

Reconstrutie Check-in Center Parcs Heijderbos

De opdracht

Klant: Center Parcs Heijderbos

Locatie: Heijen (Boxmeer)

Uitdaging: Bij een volledige reconstructie van het park, inclusief het “updaten” van de vakantie woningen zijn tevens alle wegen voorzien van een nieuwe toplaag en is de bestaande check-in volledig vernieuwd, nu kunnen er meerdere bezoekers gelijktijdig inchecken.

 

De werken

Het volledige park was maar 3 weken gesloten waarbij alle specialisaties gelijktijdig werkzaamheden moesten verrichten. De hoofdweg mocht hierbij slechts enkele dagen afgesloten zijn.

Werkzaamheden:

  1. Frezen
  2. Asfalteren
  3. Riolering omleggen en nieuwe aansluiten
  4. Verschillende e-werken i.v.m. het toegang systeem
  5. Nieuwe belijningen
  6. Aanvullen van de gronden naast de wegen
CONTACT

Heeft u een vraag voor Hoogmartens?