U werkt in de industrie

Volledige ontzorging van calculatie tot oplevering

Veiligheid is voor u een absolute prioriteit. Dat snappen wij bij Hoogmartens als geen ander. Bij ons zit u dan ook goed: wij werken volgens de VCA** en de ISO-norm en hebben over de afgelopen 55 jaar al veel ervaring in uw specifieke sector. We weten dus wat u van ons verwacht.

Wij ondersteunen u met alle administratie die het project met zich meebrengt. Of dat nu de aanleg is van een stuk weg, een parkeerterrein of herstelwerkzaamheden: wij brengen alle documenten voor u in orde.

We denken met u mee, adviseren en voeren uit. Zowel voor het werk buiten als de aanleg van een betonnen vloer in uw gebouwen. Tot en met het onderhoud.

Met onze 55 jaar aan ervaring kunnen wij u adviseren en begeleiden met verstand van zaken. U krijgt bij ons één aanspreekpunt die u adviseert en met u in overleg gaat. Die contactpersoon volgt uw gehele project op tijdens alle stappen: van calculatie tot de oplevering.

Trotse uitvoerder, tevreden klanten

Benieuwd naar de veelzijdigheid van onze dienstverlening? Hier ontdekt u vast een aantal uiteenlopende infra-projecten waar we bijzonder trots op zijn.

CONTACT

Heeft u een vraag voor Hoogmartens?