8 juli 2020

Ook professionalisme en efficiëntie in de landbouwwereld

Reeds jaren runnen Johan en Carla melkboerderij Sonnisheide in Helchteren. Wegens het intensief verkeer door tractoren en vrachtwagens met opleggers was hun bedrijfsterrein dringend aan een opknapbeurt toe.

Johan: “Ons terrein had de laatste jaren erg geleden, niet alleen door intensief verkeer, maar ook door de sappen, het mengsel van pulp en regenwater en de meststoffen uit onze 6 mestsilo’s. Vermits ik omwille van de milieuwetgeving toch een afvalwaterzuiveringsinstallatie moest plaatsen, leek het me opportuun om de herstelling van het bedrijfsterrein gelijktijdig uit te voeren.”

Na de gebruikelijk offerteronde besliste Johan om te werken door Hoogmartens te laten uitvoeren.

Johan: “Hoogmartens bezorgde me een transparante en volledige offerte, én een plan van aanpak. Dit stelde mij onmiddellijk gerust. Ik voerde de voorbereidende werken zelf uit: alle grondwerken alsook het plaatsen van onderfundering en fundering. Tijdens die werken kwam de werfleider van Hoogmartens regelmatig polshoogte nemen. Toen bleek dat er steeds waterplassen bleven staan op mijn koffer, is de landmeter van Hoogmartens alles professioneel komen inmeten met een totaalstation, zodat ik waar nodig aanpassingen kon doen. Vervolgens plaatsen zij een onderlaag en een toplaag. Tijdens het hele project kon ik met vragen bij hen terecht en werd er met mij meegedacht. Zo adviseerde de werfleider om de asfalt te voorzien van een beschermende laag tegen het inwerken van chemische stoffen. Dit garandeert mijn terrein van een veel langere levensduur. Ook de afwatering werd perfect geregeld, na een regenbui blijven er nergens plassen staan. Ik ben dan ook zeer tevreden over de professionele samenwerking met Hoogmartens”

CONTACT

Heeft u een vraag voor Hoogmartens?