10 juni 2021

Pallet brand bij Bastin Pallet in Brunssum

Al ruim 30 jaar verzorgt de firma Bastin in de gehele Benelux en Duitsland haar klanten van een totaal pallet concept. Mede door een goede geografische ligging van hun vestigingen waren snelle leveringen geen probleem.   Na een brand op het terrein in 2020 waarbij zelfs de naastgelegen Natobasis uitrukte met hun brandweer wagens, moest er 10.000 m² asfalt worden voorzien van een nieuwe toplaag.

Frans Bastin: “Gezien wij door deze brand geen gebruik meer konden maken van ons gehele terrein waren wij op zoek naar de juiste leverancier op een zeer korte termijn“.

Via het Transportbedrijf Loetoning in Stein, waar Hoogmartens recentelijk nog een nieuwe parkeerplaats voor de vrachtwagens had gemaakt,  kwam Frans Bastin bij ons met zijn wensen. Op korte termijn werd het gehele terrein dat de brandbeschadiging had opgelopen gefreesd en voorzien van een nieuwe toplaag asfalt inclusief nog enkele kleine reparaties.

Frans Bastin: “Wat ik erg fijn vond, is dat de planning helemaal klopte. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt. Maar 06.30 uur, was ook echt 06.30 uur. En donderdag was ook donderdag en niet maandag.”

Door de fijne en snelle samenwerking werd toen ook nog besloten om een ander opslag terrein van Bastin in Heerlen uit te breiden met 4500m². Nu kan op beiden locaties genoeg pallets, boxen en kisten worden opgeslagen en dagelijks bezorgt worden door een van de medewerkers van Bastin Pallets in de gehele Benelux en Duitsland.

Én met een beetje geluk komt Frans Bastin de pallets zelf brengen, want hij zit nog geregeld op de vrachtwagen !

https://www.1limburg.nl/brand-palletfabriek-brunssum-onder-controle

CONTACT

Heeft u een vraag voor Hoogmartens?