10 juli 2020

Veelzijdige expertise en creativiteit in duurzame en esthetische projecten

Gestart in 1963 als aannemingsbedrijf voor het onderhoud van (asfalt)wegen, is Hoogmartens vandaag uitgegroeid tot een allrounder op het vlak van infrastructuurwerken.

Asfalt-, beton- en rioleringswerken blijven vanzelfsprekend belangrijke activiteiten. Maar daarnaast leggen wij ons ook steeds meer toe op diverse vormen van omgevingsaanleg. Hierbij gaat het vaak om projecten waar niet enkel duurzaamheid, esthetiek en snelheid van uitvoering, maar ook expertise en creatief inzicht bepalend zijn. In samenspraak met de opdrachtgever volgen wij immers niet louter het uitgeschreven bestek, maar geven we effectief mee vorm aan de ideeën en aan het uiteindelijk resultaat van het project.

Hoogmartens realiseert opdrachten op het vlak van bedrijfsterreinen, woonomgevingen, verkavelingen, openbare parken en domeinen en prestigieuze omgevingsprojecten. Onze eigen teams verzorgen op vakkundige wijze het volledig traject: van ontwerp over eventuele afbraak-, grond- en rioleringswerken tot diverse verhardingen en groenaanleg. Doordat we alle activiteiten zelf in handen houden, heeft de klant één aanspreekpunt voor het volledige project!

Tijdens de laatste 2 jaar tekende Hoogmartens voor een waaier van bijzondere opdrachten, zoals het bouwen in printbeton van een sokkel voor de nieuwste attractie ‘Land of legends’ in Bobbejaanland, het aanleggen van wandelpaden in verschillende soorten halfverhardingen voor Natuur en Bos, de volledige omgevingsaanleg van een bedrijf met wereldfaam in de paardensport, het opnieuw bestrijken van de paden op een golfclub, het aanleggen van sportparken, enz. In de landbouwsector maakten we opgang met de bouw van mestsilo’s en het aanleggen en onderhouden van agrarische bedrijfsterreinen.

Kijkt u uit naar een professionele partner voor de meest diverse vormen van omgevingsaanleg? Klik bovenaan op de button ‘realisaties’ en grasduin even door onze uitgebreid overzicht aan referenties en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. We nemen graag de tijd om samen met u na te denken over de beste oplossing voor uw project!

CONTACT

Heeft u een vraag voor Hoogmartens?